U n d e r flyvning

____________________________________________________________________________________________

 

Kulturmødet 2013 august 2013

D. 22. august 2013 blev Danmarks første kulturmøde skudt igang i Nykøbing på Mors. Mødet varede tre dage og bød på flere forskellige kulturoplevelser; film, kunstudstillinger, musik, gastronomi og meget mere. Underflyvning var til stede alle dagene for at forstå og formidle begivenhederne.

Derfor bringer vi en række interviews med nogle

af de aktører, der figurerede på dette års

kulturmøde. Så lyt med og oplev eller genoplev

dette års kulturmøde. *

 

 

 

 

Reportage

Lyt til en reportage fra kulturmødet. Reportagen er et sammendrag af nogle af de interviews og lydoptagelser, vi indfangede under mødet. En kulturboullion.

 

 

Knud Romer & Thomas Blachman

Kulturmødet var centeret omkring 7 debatter, som alle behandlede nogle af de udfordringer som kunst- og kulturlivet står over for. Vi fangede Knud Romer og Thomas Blachman, som begge deltog i debatten "Er kunst usundt". Hør den omsiggribende debat, hvor de to herrer bl.a. præsenterer deres bud på, hvordan nogle af kunst - og kulturlivets udfordringer kan løses.

Folkeklubben

Musik var en central del af programmet på dette års kulturmøde. Har man hørt nogle af de øvrige interviews, der er at finde her på siden, har man ganske givet bemærket musik i baggrunden. Dette interview har musikken i fokus. Folkeklubben spillede deres første koncert på Mors under kulturmødet.

Vi fangede det travle band og kan som det første medium byde velkommen indenfor i Folkeklubbens tour-bus.

(Photo: DAHLphotography - http://www.dahlphotography.dk/)

*Udover de interviews der findes her på siden, interviewede vi bl.a. Marianne Jelved & Mikkel Vinter, Marie Thams (formand for UKK - Unge kunstnere og kunstformidlere), repræsentanter for Natur & Kulturformidlingsuddannelsen i Hjørring, repræsentanter for udstillingen "Demokratur" & formand for folketingets kulturudvalg Flemming Mortensen. Ønsker man at høre disse, kan man få dem tilsendt, enten i fuld længde eller i sammenklippede versioner.

Skriv til:

kontakt@underflyvning.dk

 

Ønsker man at se debatter fra kulturmødet,

kan dette gøres på kulturmødets hjemmeside.

Se links nedenfor.

Christian Stadil

"Hvem skal nu betale?"

Således lød titlen på kulturmødets anden debat.

En af debatørerne var Christian Stadil. Vi fangede den succesfulde erhversmand og forfatter til en snak om erhversliv & kultur. Om skæringspunkterne og om hvorvidt erhverslivet kan investere i kunsten uden det ender i kunstnerisk prostitution.

 

 

 

 

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved