U n d e r flyvning

____________________________________________________________________________________________

Om Underflyvning

 

 

1. april 2013 gik Underflyvning.dk i luften. Hjemmesiden har til formål at formidle kultur i alle dennes kringlede kroge og nuancer.

 

Underflyvning er et radiofonisk produktionsselskab, som laver montager, interviews, lydcollager og meget mere.

 

Vi tilstræber at lave udsendelser med fokus på originalitet, nærvær og plads til spontanitet. Intet emne er for stort eller småt til at blive taget op, vendt og drejet. Du vil derfor kunne støde på mange forskellige emner og indlæg, hvis du går på opdagelse her på siden.

 

Vi ønsker at skabe en platform, der kan imødekomme mange forskellige temaer. Vi ønsker at skabe et rum, hvor der er plads til at diskutere og reflektere over både stort og småt. Hvor man har mulighed for at fordybe sig i niche-nyheder samt bredt favnende artikler. Da vi ønsker at udvikle os og hele tiden forbedre sidens indhold og kvalitet, er vi åbne for idéer og forslag til siden som helhed.

 

Udover at forsyne vores egen hjemmeside med indhold, producerer vi også udsendelser for andre kanaler, og har du en idé til en udsendelse, spørgsmål til os, ris eller ros; så tøv endelig ikke med at kontakte os. Dette kan ske på e-mail: kontakt@underflyvning.dk

 

//Underflyvning

 

 

 

 

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved