Skala 1/35 Umalet Harpiks Figur Tank Girl ()

Nyhed

kr42.43

På lager

Velkommen til butik

Produktet er usamlet, umalet model (sådan som pic1 vist).Købere skal polsk, reparation, montage og spray farve.Billede 2 viser, er den endelige effekt,Hvis der er uoverensstemmelse mellem billedet og den faktiske produkt det faktiske produkt skal regere,i Mellemtiden, de endelige resultater, du er fremstillet ved produktion teknologi påvirker dig personligt, hvis du tankerne, skal du ikke købe.

pic1

Den endelige effekt produceret ved den individuelle niveau

din ordre vil vi sende så hurtigt som muligt,Alle ordrer afsendes i den rækkefølge, for på Grund af begrænsede arbejdskraft, hvis det for flere forsendelser kan blive forsinket, vi lover at sende pakker i forsendelsen periode, skal du forstå.

Vores produkter er alle korrekte inspektion, så sikkert pakning og skibet ud.

express shipping er en tredje part til at påtage sig, kan vi ikke forvente nogen problemer, der opstår i transit.tæt på modtagelsen af beskyttelse, hvis du ikke modtager pakken, bedes du kontakte os for at udvide beskyttelsen af modtagelsen.

Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du give fem-stjernede ros, dette vil være vores største bekræftelse af, at din vurdering er vores motivation, vil vi arbejde hårdere for alle.

hvis du modtager pakken i spørgsmål, kontakt venligst vi skal forhandle, vil vi give dig en tilfredsstillende løsning, hvis køberen ikke har nogen kommunikation, forelægge tvister direkte, at vi vil sætte din sorte liste, skal du forstå.

Tags: panzer und piger panzerlied, Harpiks Tank, tank ww2, orangemom, model af tanken, sarada, panzer piger und, shikamaru, konoha, skala tank

Mærke KONGERIGE DØD
Mængden af Varer i Sæt >5
Køn Unisex
Type harpiks figur
Advarsel Omhyggeligt små dele,IKKE SPISE
Skala 1
Aldersgruppe > 14 år gammel
Tema Film & TV
Materiale Harpiks
Model-Nummer Figur

Skriv en anmeldelse

Skala 1/35 Umalet Harpiks Figur Tank Girl ()

Skala 1/35 Umalet Harpiks Figur Tank Girl ()

Velkommen til butik Produktet er usamlet, umalet model (sådan som pic1 vist).Købere skal polsk, reparation, montage og spray farve.Billede 2 viser, er den endelige effekt,Hvis der er uoverensstemmelse mellem billedet og den faktiske produkt det faktiske produkt skal regere,i Mellemtiden, de endelige resultater, du er fremstillet ved produktion teknologi påvirker dig personligt, hvis du tankerne,

Relaterede varer