Uxcell 20Pcs Dobbelt Forseglet 8mmx22mmx7mm 608-2RS Kuglelejer High Carbon Stål Z1

Nyhed

kr53.79

/ kr59.77

På lager

BEMÆRK:

Der henvises til billedet og vælge rigtige type af lejer før din ordre (Forseglet eller Skjold på BEGGE eller en ENKELT side af lejet).Endelsen på leje, blot for at skelne mellem Forseglet og Skjold type af lejer.Det ville ikke påvirke brugen af vores produkt.

Beskrivelse: sporkuglelejer er en af de mest udbredte rulningslejer.De er vant til at rumme radiale og aksiale belastninger i begge retninger.Velegnet til alle former for teknisk udstyr, micro motor, små roterende motor, kontorudstyr og så videre.Med mindre friktion og høj-grænse hastighed, Uxcell er sporkuglelejer er cost-effektiv og kræver kun lidt vedligeholdelse.Disse omkostningseffektive lejer er udbredt i områder med lave krav til Mohs hårdhed.Single-rækken, smurte, normal nøjagtighed.

Udvælgelses Guide:

Skjolde (Betegnelse Suffikset Z/ZZ) - Høj hastighed.Beskytte mod skidt og snavs.

Forseglede (Betegnelse SuffixRS/2RS) - Lavet af plade stål, forstærket NBR (olie - og væske-resistent).Lavere hastighedsgrænse end Skjold Lejer.

Specifikation:

Model: 608RS

Forseglet Type: Dobbelt Forseglet

Materiale:High Carbon Stål

Varmebehandling:Quenching

Hårdhed: HRC50-55

Buret Materiale: Stål Stempling

Indvendige Diameter (d): 8mm

Udvendig Diameter (D): 22mm

Tykkelse (B): 7mm

Dynamisk Belastning Rating (Cr): 3.3 kN

Statisk Belastning (Cor): 1.35 kN

Nøjagtighedsklasse: P0 (ABEC-1)

Støj Niveau: Z1

Antallet af Pakke:20 Stk

Vægt: 233g

Tags: handskerummet w163, handskerummet ussr, dukke lol sp004, hue lys e 17, dagen lys w245, havearbejde dam, dagen lys w21w, femme top spil, honeywell band

Skriv en anmeldelse

Uxcell 20Pcs Dobbelt Forseglet 8mmx22mmx7mm 608-2RS Kuglelejer High Carbon Stål Z1

Uxcell 20Pcs Dobbelt Forseglet 8mmx22mmx7mm 608-2RS Kuglelejer High Carbon Stål Z1

BEMÆRK: Der henvises til billedet og vælge rigtige type af lejer før din ordre (Forseglet eller Skjold på BEGGE eller en ENKELT side af lejet).Endelsen på leje, blot for at skelne mellem Forseglet og Skjold type af lejer.Det ville ikke påvirke brugen af vores produkt. Beskrivelse: sporkuglelejer er en af de mest udbredte rulningslejer.De er vant til at rumme radiale og aksiale belastninger

Relaterede varer