Bærbare Keramiske Pet Drikke Springvand Hvalp Fodring-Arkføderen Vand Springvand Dispenser Med Filtre Til Katte, Hunde Container 2021

Nyhed

kr60.08

/ kr74.18

På lager

Bullet Punkter:

1、Høj kvalitet design: katten vand dispenser er lavet af høj kvalitet naturlige fødevare-grade keramik.Overfladen er glat og fri for urenheder, miljøvenlig og giftfri.Det vil ikke falme efter lang tids brug.Det er mere som et håndværk.

2、Høj kvalitet design: katten vand dispenser er lavet af høj kvalitet naturlige fødevare-grade keramik.Overfladen er glat og fri for urenheder, miljøvenlig og giftfri.Det vil ikke falme efter lang tids brug.Det er mere som et håndværk.

3、Vand dispenser: Tre flyder vulkanske springvand fascinere dyr, tilskynde til kæledyr til at drikke mere vand, og kan levere vand til flere kæledyr på samme tid.

4、med Stor kapacitet: Dette vand dispenser har en kapacitet på 71oz/2.1 L, som kan give kæledyr med nok vand til kæledyr til 2 uger eller mere at drikke.Det er meget velegnet til korte afstande entusiaster, fordi du ikke behøver at fylde vand ofte.

5、Lavt støjniveau: CE-godkendt IP68 vandtæt pumpen kører med lavt strømforbrug 2W.Ingen grund til at bekymre sig om at forstyrre dig og dit kæledyr resten.

Funktioner:

1. Høj kvalitet, design: katten vand dispenser er lavet af høj kvalitet naturlige fødevare-grade keramik.Overfladen er glat og fri for urenheder, miljøvenlig og giftfri.Det vil ikke falme efter lang tids brug.Det er mere som et håndværk.

2. Vand dispenser: Tre flyder vulkanske springvand fascinere dyr, tilskynde til kæledyr til at drikke mere vand, og kan levere vand til flere kæledyr på samme tid.

3. Dobbelt filtrering system: Der er en skum filter rundt om pumpen for at forhindre, at pet hår og andet snavs i at flyde ud af pumpen, og bedpan, så som at få mere ilt og friskhed.

4. Med stor kapacitet: Dette vand dispenser har en kapacitet på 71oz/2.1 L, som kan give kæledyr med nok vand til kæledyr til 2 uger eller mere at drikke.Det er meget velegnet til korte afstande entusiaster, fordi du ikke behøver at fylde vand ofte.

5. Lavt støjniveau: CE-godkendt IP68 vandtæt pumpen kører med lavt strømforbrug 2W.Ingen grund til at bekymre sig om at forstyrre dig og dit kæledyr resten.

Specifikation:

Farve: hvid, blå

Materiale: fødevaregodkendt keramisk

Kapacitet: 2.1 L

Produkt størrelse: 24*24*16cm/9.45*9.45*6.30 tommer

Pakning størrelse: 28*28*18cm/11.02*11.02*7.09 tommer

Materiale: fødevaregodkendt keramisk

Kapacitet: 2.1 L

Brutto vægt: 2,8 kg

Velegnet til: katte, hunde, kaniner og andre kæledyr

Filter bomuld udskiftning cyklus: Carbon filtre skal udskiftes hver 2 til 4 uger, mens skum filtre skal rengøres hver 2 til 4 uger, og erstattes hver 2 til 4 måneder på at opnå en bedre vandkvalitet.

Bemærk: forkorte eller forlænge udskiftning cyklus efter hyppighed i brug!

Packing Liste:

Keramiske Vand Dispenser*1

Vand Pumpe*1

Filter Bomuld*1

Tags: kat springvand pumpe, kat springvand vand, skål kat, kat tørfoder, gato -, kæledyr 2021, led kat vand springvand, keramiske pet springvand, lepim, stor pet vand springvand

Velkommen Dropshipping
Strømkilde Andre
Med Vand Dispenser Ja
Max Output Andre
Magt 2W
produkt størrelse omkring 24*24*16cm/9.45*9.45*6.30 tommer
LCD-Skærm Ja
Materiale Andre
Type katte
Tidsindstilling Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Min Output 200g

Skriv en anmeldelse

Bærbare Keramiske Pet Drikke Springvand Hvalp Fodring-Arkføderen Vand Springvand Dispenser Med Filtre Til Katte, Hunde Container 2021

Bærbare Keramiske Pet Drikke Springvand Hvalp Fodring-Arkføderen Vand Springvand Dispenser Med Filtre Til Katte, Hunde Container 2021

Bullet Punkter: 1、Høj kvalitet design: katten vand dispenser er lavet af høj kvalitet naturlige fødevare-grade keramik.Overfladen er glat og fri for urenheder, miljøvenlig og giftfri.Det vil ikke falme efter lang tids brug.Det er mere som et håndværk. 2、Høj kvalitet design: katten vand dispenser er lavet af høj kvalitet naturlige fødevare-grade keramik.Overfladen er glat og fri

Relaterede varer