Hotone Nano Arv hjerteanfald Mini 5 Watt Kompakt guitarforstærker-Hoved med 3 Bånds-EQ, NLA-3

Nyhed

kr412.10

/ kr915.72

På lager

Hjerteanfald er det nyeste medlem af Nano-line, og det er for metal-hoveder.

Det er magen til de andre Nano amp hoveder i sit kompakte design og fem enorme watt output.Men det er unikt i lyd og stemning.

De hjerteanfald design er baseret på Mesa Boogie Rectifier*, tilbyder metal spillere, der er klassisk hard rock high gain lyd.

Du kan trække det ud af lommen og udløse en ufattelig masse energi tilsluttet, alt sammen uden at miste kontrollen.

Funktioner Lyd inspireret af Legendariske Mesa Boogie Rectifier* Ekstremt kompakt konfiguration for overførsel af Høj kvalitet med Volumen og tone Gain-kontrol, 3 Bånds-EQ kontrol for at forme din tone Kompatibel med kabinetter af forskellige impedanser, der spænder fra 4-16Ω FX LOOP for at bruge eksterne effekter Hovedtelefon output-stikket er meget bekvemt for at øve og indspille Aux-In-stik kan lade dig spille med en ekstern musikafspiller 18V DC strømforsyning (Adapter medfølger) Effekt: 5 Watt FAQ

Hvor mange watt betyder Nano Arv Forstærker har?

5 watt.

Hvor mange watt betyder Nano Kabinet har?

10 watt.

Jeg bruger Lilla Vind amp i USA, men vil gå til det Forenede Kongerige, hvor strømforsyningen er 220V i stedet for 110V i USA.Kan den Lilla Vind håndtere den højere spænding?

Den originale strømforsyning af Lilla Wind har en spænding på 100-240v, så det vil fungere godt i det forenede KONGERIGE.Du kan have brug for en stikadapter, dog.

Kan jeg bruge din Nano Ældre forstærkere på scenen?Hvis jeg ikke har en kabine, ville det være OK for at tilslutte det direkte til mixeren, ved at tilslutte en DI gennem output?

Ja, Nano Ældre forstærkere virker fantastisk tilsluttet direkte til mixeren via line out.

Som en mini-forstærker, for at kunne Nano Arv Forstærker arbejde med store kabinetter?

Ja, Hotone Nano Arv series Forstærker er udstyret med adaptive impedans-matchende fra 4 til 16 Ohm Ohm kabinetter, med en udgangseffekt på 5 watt.

På Mojo Diamant amp line/hovedtelefon ud på bagsiden er noteret på specs som en stereo mini-jack.Vil det blive beskadiget, hvis jeg bruger et mono jack i stedet for at tilslutte den til mono-line-i outboard gear eller power-forstærkere eller mixere?

Det er fint at forbinde line/hovedtelefon-udgang med en mono jack.

Hvad er magt kravene til Nano Arv amps?Og hvor meget strøm, må de trække?

Nano Ældre forstærkere arbejder med 18V med en maksimal udgangsstrøm 900mA (på 18V 4Ohm).

Kan Nano-Arven-serien køres uden en højtaler (ved hjælp af hovedtelefoner til en højttaler box-emulator derefter til PA).

Nano Ældre hoveder ikke har brug for en højttaler belastning for funktion, så du kan helt sikkert bare brug det med hovedtelefoner.De arbejder også stor direkte via et interface til edb-registrering.

Kan du fortælle mig, om de virkninger, løkken –10dBV for pedaler eller +4dBV til rack-enheder?

Nano Arv amp FX loop er designet til -10dBV (instrument-niveau).Men fordi lydstyrkeknappen (- NIVEAU), før de SENDER i form af kredsløb, kan du øge den SENDE signal en smule ved at skrue op for niveauet.Det kan ikke komme op til +4dbV, men det bør være nok til at drive de fleste rack-udstyr.

Er disse forstærkere ssd eller digitalt?

Amp hoveder er 100% analog ssd.

Det spørgsmål, jeg har, er, kan jeg køre en multi-effekt-pedal lige ind i F/X vende tilbage?Jeg ønsker at være i stand til at gå uden preamp uden at beskadige enheden.

Sikker på, det er, hvad det FX loop er til.Husk at slukke amp modeling på multi-effekter, når du bruger det med Nano Arv amp.

Jeg har lige købt den Britiske Invasion og Nano Arv Kabinet.Vil bare gerne vide det maksimale antal af Nano Ældre frysere, der kan kobles op?

PRODUKTIONEN af Nano Arv Kabinettet er konstrueret til tilslutning af en anden kabine i parallel, når du bruger 2 Nano Arv Cabs, den samlede impedans vil blive til 4Ω.Hvis du kan DIY kredsløb i serie og i parallel samtidigt, så længe den samlede impedans ikke er lavere end 4 Ω, i teorien, kan du forbinde så mange ekstra cabs som du ønsker.

Tags: floyd rose tremolo, luthier guitar værktøj, headphon amplifi, opgradering rør forstærker, flammen guitar hals, bas preamp, pedal vox, HST, cigar box guitarer dele, acousitc guitar tilbehør

Type Forstærker
Model-Nummer NLA-3
Mærke SONICAKE
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Hotone Nano Arv hjerteanfald Mini 5 Watt Kompakt guitarforstærker-Hoved med 3 Bånds-EQ, NLA-3

Hotone Nano Arv hjerteanfald Mini 5 Watt Kompakt guitarforstærker-Hoved med 3 Bånds-EQ, NLA-3

Hjerteanfald er det nyeste medlem af Nano-line, og det er for metal-hoveder. Det er magen til de andre Nano amp hoveder i sit kompakte design og fem enorme watt output.Men det er unikt i lyd og stemning. De hjerteanfald design er baseret på Mesa Boogie Rectifier*, tilbyder metal spillere, der er klassisk hard rock high gain lyd. Du kan trække det ud af lommen og udløse en ufattelig

Relaterede varer