Dame Buksedragt 2019 Nye Sexy Lady Backless Halterneck Ærmeløs Bodycon Jumpsuit Heldragt, Slanke, Elegante Kvinder, Romper

Nyhed

kr43.71

/ kr44.14

På lager

pls købe de ting du gerne fra vores shop.fordi vi har disse fordele:

1):Eventuelle spørgsmål vil blive svarer inden 12 timer-24 timer

2):Hvis du ikke er tilfreds med varen, efter du får pacakge.

du er velkommen til at kontakte os,vi vil gerne betale porto for at returnere.eller en fuld tilbagebetaling vil blive gjort for dig!

3): vi tænker altid de kunder, der er gud!

4):Mange pakke vil blive sendt ud af Epackage

5):hvis du gerne vil engroshandel,bedes du kontakte mig.en god rabat vil blive gjort for dig!

------------------------- FOR PARCEL --------------------------

Hvis der er nogle forsinkelser, om pakken, eller du ikke kan få det, når beskyttelse dato, der går for at være udløbet, eller du har andre problemer med ordre, bedes du kontakte os først, vi vil gerne give dig en fuld refusion eller sende en afløser.Tak !!

Til Kunder

Velkommen til vores butik,kære kunder,når du placerer en ordre, vil vi sende det så hurtigt som muligt,om 3 dage, hvis det er til salg.Når pakken var blevet sendt ud,så vær tålmodig.Hvis modtagelsen tid næsten overstået,kan du i kontakt med mig,og vi vil forlænge den tid.

Når du modtager pakken,hvis produkter har nogen problemer eller hvis du ikke er tilfreds med produktet,bedes du kontakte med mig for første gang, vil vi hjælpe dig med at løse det.

Vær venlig ikke at åbne en tvist straks,er det meget vigtigt!!Tro os,vi kan gøre det bedste for dig!

Hvis du er tilfreds med de produkter,du kunne give os en positiv feedback og give os 5stars!!Dens tilskynde til os,og er vigtige for os!

Betalingsmetode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard Service tager flere dage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager hurtigere forsendelse.Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside Eller(China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

c

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinders og Kid ' s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Tags: sort knap lange ærmer, bedstemor, mesh varme, slappe af værktøj, sort jean buksedragt, gaze buksedragt, dye green, sjove bedstemor shirt, mofajang voks, nude playsuit

Mønster Type Solid
Stof Type Klædes
Materiale Cashmere
Type Legedragter
Model-Nummer /
Mærke Giraffita
Stil Sexy & Club
Køn KVINDER
Element Type Buksedragter & Rompers
Dekoration Hule
Fit Type Tynde

Skriv en anmeldelse

Dame Buksedragt 2019 Nye Sexy Lady Backless Halterneck Ærmeløs Bodycon Jumpsuit Heldragt, Slanke, Elegante Kvinder, Romper

Dame Buksedragt 2019 Nye Sexy Lady Backless Halterneck Ærmeløs Bodycon Jumpsuit Heldragt, Slanke, Elegante Kvinder, Romper

pls købe de ting du gerne fra vores shop.fordi vi har disse fordele: 1):Eventuelle spørgsmål vil blive svarer inden 12 timer-24 timer 2):Hvis du ikke er tilfreds med varen, efter du får pacakge. du er velkommen til at kontakte os,vi vil gerne betale porto for at returnere.eller en fuld tilbagebetaling vil blive gjort for dig! 3): vi tænker altid de kunder, der er gud! 4):Mange

Relaterede varer