Store Flydende Termometer til Udendørs og Indendørs Swimmingpools, Spabade Spabade Fisk Værktøjer Tilbehør

Nyhed

kr40.23

/ kr87.43

På lager

Store Flydende Termometer til Udendørs & Indendørs Swimmingpools, Spabade Spabade Fisk ° & ° Beskrivelse:

Dette Flydende Termometer er den perfekt og nem måde at fortælle temperaturen af vandet i din pool, et spabad og så videre.Termometeret har en nem at læse displayet i både ° og ° (30~120° & 0~50°) og kommer med en uafgjort ud tether-streng, så ingen bekymringer om det flyder væk fra kanten.Knus resistent plast kroppen og binde reb gør det nemt at finde.

Funktioner:

Premium kvalitet, Bygget af Holdbart Materiale og Splintre Resistente.Foranstaltninger swimmingpool og spa-vand temperatur-og give en præcis læsning.Store temperatur aflæsning viser, i Fahrenheit og Celsius.Læser Op til 120 Fahrenheit og 50 grader Celsius.LET AT BRUGE!Bare slip det i din pool, spa, dam, eller noget andet, du måske ønsker at bruge, og det vil begynde at komme en temperatur læsning for dig.For ll Udendørs & Indendørs Swimmingpools, Spabade, boblebade, quariums & Fisk .

Specifikationer:

Stand: Ny

Shell Materiale: Plastik

Farve: Hvid

Størrelse: pprox. 18.5 * 2,1 cm / 7.28 * 0.83 i

Vægt: pprox. 50g

Pakken Indeholder:

1 x Flydende Termometer

Bemærk:

1. Bemærk, at 1-2mm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

BOUT FEEDBACK:

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem !BETALING:

1. Vi accepterer lipay, West Union, TT.ll større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.BOUT FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og PO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.ny tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak RETURN ND TILBAGEBETALING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE TILBAGEBETALING ELLER ERSTATNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. ll returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE BUD MOUNT, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet FTER BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Underflyvning.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

Tags: 1080ti, udendørs termometer xiaomi, fisk toy vand, mercury outdoor thermometer, stor udendørs termometer, varm spa, thermomet, badekar fisk, varmt spabad, badekar fisk toy

Mærke VBESTLIFE
Power Type INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Stående Station
Brug Indendørs
Skærm Størrelse 1,9 Inches & Under
Certificering INGEN
Teori - Temperatur Optager
Skærm Type ANALOG
Model-Nummer Flydende Termometer
Antal Måling Af Temperatur 49°C & Under

Skriv en anmeldelse

Store Flydende Termometer til Udendørs og Indendørs Swimmingpools, Spabade Spabade Fisk Værktøjer Tilbehør

Store Flydende Termometer til Udendørs og Indendørs Swimmingpools, Spabade Spabade Fisk Værktøjer Tilbehør

Store Flydende Termometer til Udendørs & Indendørs Swimmingpools, Spabade Spabade Fisk ° & ° Beskrivelse: Dette Flydende Termometer er den perfekt og nem måde at fortælle temperaturen af vandet i din pool, et spabad og så videre.Termometeret har en nem at læse displayet i både ° og ° (30~120° & 0~50°) og kommer med en uafgjort ud tether-streng, så ingen bekymringer om det flyder væk

Relaterede varer