Oprindelige 7"Tommer Tykkelse 3mm AT070TN90 V. 1 LCD-Skærm Panel for Mejslet G3 Teclast P76TI P76V Tablet PC MIDTEN Gratis Fragt

Nyhed

kr134.44

/ kr158.12

På lager

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: nextbook, bærbar teclast, butt taktik, blød gm mdi, tastatur teclast p20hd, lcd-skærm teclast, panel pc, hot kam uk stik, display teclast, tablet teclast

Fabrikken pris Kontakt Os For Fabrik(Min Ordre Er 10 stk.)
Mærke skylarpu
Aktivt Område 154.08*85.92 mm
Interface Type D-Sub
Størrelse 7,0 Tommer
Type Kapacitiv
Model-Nummer AT070TN90 V. 1
Produkter Status Lager
(Display skala) 16
Skærm Størrelse 7"tommer
Pakke Ja
Format 800 RGB (H) X 480 (V)
Tykkelse 3 mm
Model størrelse 164.90 x 100 x 5.70 mm
(Input Current) 4/2/0.2/0.2 mA (DIDD/AIDD/IGH/af igl)
(Drive-skærm spænding) 3.3/10.4/16.0/-7.0 V (DVDD/AVDD/AVDD/VGL)
Oprindelse KN(Oprindelse)
fpc stik 50pin FPC stik 0,5 mm pitch

Skriv en anmeldelse

Oprindelige 7

Oprindelige 7"Tommer Tykkelse 3mm AT070TN90 V. 1 LCD-Skærm Panel for Mejslet G3 Teclast P76TI P76V Tablet PC MIDTEN Gratis Fragt

Forsendelse: Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført. Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Returnerer: Vi

Relaterede varer