VAPE røg s NOVO2 Kit 800 mah Batteri Cigaret Electronique 2 ml Tank Novo MTL-Pod vS røg s Nord Vape pen

Nyhed

kr80.77

/ kr128.21

På lager

Novo 2 er den opgraderede version af Novo, en avanceret tegne-aktiveret enhed!Det er blevet optimeret fra hver eneste detalje.Med indbygget 800mAh batteri, længere vaping tid er sikret.Nyligt tilføjede luft-indtag riller på begge sider kan bringe mere luft i, kombinere med en specielt designet bælg, overskyet damp og renere smag, der kan produceres.Også, det har redesignet sensing element til at gøre dig nyde hvert sug, forbedret LED-indikator, som tydeligt viser dig præcis enhedens tilstand.Innovation holder skiftende vaping oplevelse!

8 FARVER

SÆTTET INDEHOLDER

REPRÆSENTANT DESIGN

Novo 2 følger den design stil af sine første-generation, med buet krop, det giver dig mulighed for at komfortabelt greb.Og fløjte-formet mundstykke kan det passer perfekt til dine læber.Det er helt sikkert den repræsentative produkt af den elektroniske cigaret industrien.

SPECIFIKATIONER

FØLGER DIG OVERALT

Novo 2 har en størrelse på 88.3*24.5*14.5 mm , som er et absolut mini og let enhed!Mindre end din håndflade, så det kan være let at sætte ind i din lomme eller taske.Du kan tage den med overalt!

KOMBINATION AF HØJ YDEEVNE OG LANG BATTERILEVETID

Ingeniører optimeret opladning port og bundkort struktur, forbedring af hele ydeevne og brugervenlig oplevelse.Med 800mAh batteri indeni, den kan bruges til om tre dage efter, at den er fuldt opladet. ( 200 pust per dag).

GØRE HVER PUFF VÆRD

Strukturen af luft-sensing skifte er blevet redesignet, og følerelementet er placeret på den ene side af den U-formede luft passage og stak fra elektroden flyet for at forhindre forekomsten af kontaktløse suge.

LED-INDIKATOR

Der ' a-LED-lys på hoveddelen af Novo 2, når du vaping eller opladning, vil det vise rød, orange eller grønt lys.Rød for batteri niveau, der er lavere end 30%, orange for batteri niveau på mellem 30%-70% og grøn for batteri niveau højere end 70%.I henhold til forskellige lyse farver kan du tydeligt ved, at enhedens batteri betingelser.

Unikke Klistermærker

Hvert sæt leveres med 7 smukke klistermærker, som du kan dekorere Novo 2 efter din egen smag.Du kan også købe en speciel mærkat i butik eller online butik for at personliggøre din enhed.

LANYARD-- SÆLGES SEPARAT

Der er en rem til Novo2, som du kan bære enheden rundt om halsen som en cool tilbehør og på samme tid for at undgå at miste eller ved et uheld falder.

NOVO POD FAMILIE

Disse kapsler er kompatible med både NOVO og NOVO 2.

Tags: hita pod, juul, vpn, vape, smoant vape, kant kit, mod vape, eyeshadow novo, pod system, pod vape

Overvågning Funktion Af Antal Værelser No
Mærke SMOK
Indbygget Eller Ekstern Batteri Indbygget
Type With Battery
Udseende Cylindriske form
Materiale Metal
Kort-kortslutningsbeskyttelse-Funktion Ja
Firmware Der Kan Opgraderes No
USB-Oplader Ja
Silikone Case No
Nominel Kapacitet 800mAh
Overophedning Beskyttelse Ja
Skærm No
TCR Justering Tilstande No
Temperatur Kontrol No
Lav Spænding Alarm Funktion Ja
Kompatibelt Batteri INGEN
Forstøvere Identifikation Funktion Ja

Skriv en anmeldelse

VAPE røg s NOVO2 Kit 800 mah Batteri Cigaret Electronique 2 ml Tank Novo MTL-Pod vS røg s Nord Vape pen

VAPE røg s NOVO2 Kit 800 mah Batteri Cigaret Electronique 2 ml Tank Novo MTL-Pod vS røg s Nord Vape pen

Novo 2 er den opgraderede version af Novo, en avanceret tegne-aktiveret enhed!Det er blevet optimeret fra hver eneste detalje.Med indbygget 800mAh batteri, længere vaping tid er sikret.Nyligt tilføjede luft-indtag riller på begge sider kan bringe mere luft i, kombinere med en specielt designet bælg, overskyet damp og renere smag, der kan produceres.Også, det har redesignet sensing element til at gøre

Relaterede varer