8.5 tommer For Xiaomi El-Scooter Lysende Fluorescerende Solide Hjul Dæk Nat Riding Dæk Fluorescerende Lys

Nyhed

kr114.47

/ kr178.82

På lager

Funktioner:

*100% helt nye og høj kvalitet .

*Lavet af høj kvalitet materiale, holdbart og praktisk at bruge .

*Solid gummi dæk viser, gul-hvid farve i dagslys.Og i nat, lys eller mørk, vil det belyse din scooter med blå fluorescerende farve, så andre kan se at du og øge sikkerheden for kørsel.

*Høj kvalitet gummi materiale:

Gummi solid tier vedtager høj kvalitet gummi materiale, som viser fremragende præstation af eksplosionssikre slidstyrke og tryk modstand.Det er super holdbar og pålidelig.

*Honeycomb design:

Dæk med særlig honeycomb design har god dæmpning og anti-slip ydeevne.Du kan bruges dækket i sne og regnfulde dage, aldrig bekymre dig spørgsmål om sikkerhed.

*Solid dæk:

Der er ikke behov for at puste!Den solide dæk, har vidunderlige fleksibilitet og buffer evne.Det kan strækkes og vende tilbage til den oprindelige form for at bære pres for at ændre sig.

*Praktisk:

Den solide dæk er specielt designet til Xiaomi mijia M365 PRO el-scooter, som udskiftning af forreste og bageste hjul.Det er let at installere.Og vedligeholdelse er meget enkel, fordi at det ikke behøver at være puste, lappet og matchende indre lag.

Specifikationer:

*Type: F luorescent dæk

* Antal: 1 stk

* Materiale: R ubber

*Valgfri Fluorescerende C olor: B lue, G grøn ( Som Billederne Viser )

* Indvendig diameter: 15cm (Ca.)

* Ydre diameter: 22cm (Ca.)

* Højde: 6cm (Ca.)

* Vægt: 600 g (Ca.)

Pakkens Indhold:

1 *El-Scooter Dæk

Bemærk:

1. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2. Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

Tags: vespa sprint, yldp13yl, 1SE, blue tire, led m365, dualtron, mi-scooter, scooter xiaomi, gt vespa, m365 skærmen støtte

Type Hjul

Skriv en anmeldelse

8.5 tommer For Xiaomi El-Scooter Lysende Fluorescerende Solide Hjul Dæk Nat Riding Dæk Fluorescerende Lys

8.5 tommer For Xiaomi El-Scooter Lysende Fluorescerende Solide Hjul Dæk Nat Riding Dæk Fluorescerende Lys

Funktioner: *100% helt nye og høj kvalitet . *Lavet af høj kvalitet materiale, holdbart og praktisk at bruge . *Solid gummi dæk viser, gul-hvid farve i dagslys.Og i nat, lys eller mørk, vil det belyse din scooter med blå fluorescerende farve, så andre kan se at du og øge sikkerheden for kørsel. *Høj kvalitet gummi materiale: Gummi solid tier vedtager høj kvalitet

Relaterede varer