2021 ROT SUNWEB pro Radfahren tragen Fahrrad jersey Fahrrad clotheing herren sommer team Radfahren Trikots sunweb cykling

Nyhed

kr61.72

/ kr67.10

På lager

Vi har størrelse 6XL, Hvis du har brug for 6XL, bedes du placere en ordre til 5XL og bemærk, 6XL, i den rækkefølge.

Du kan efterlade en kommentar i den rækkefølge,

Som "jersey XXL og shorts XL"

Velkommen grossist og dropshipping.

1. Jersey Cuff

2. shorts cuff

3. Sort gummi hoved fuld længde lynlås

4. Underarm er polyester åndbar mesh

5. børstet Non-slip elastik på ryggen hem

6. Tre lommer på ryggen

7. 12D gel pad

DU ØNSKER MÅSKE AT VIDE,

1. Hvor længe kan jeg modtager ordren?

Vi skib fra Kina.Ordrer tage 1to 3 dages behandlingstid, før forsendelse.Leverancer normalt tager 1 uge til 3 uger!Dog, hvis du ikke har modtaget varerne inden for 2 måneder, bedes du kontakte os.

2. Køb som en gave, kan det komme tidligt?

Hvis du køber som en gave, så vi ikke anbefale at købe de elementer, der i løbet af den måned, hvor den ferie, er det, der sker.Der er en risiko for at varen ikke ankommer til tiden.Hvis du ønsker at komme til tiden, skal du tale med os, før du afgiver en ordre, og vi vil give dig med den rigtige løsning.

3. Hvor længe vil refusion blive modtaget?Som udgangspunkt vil blive modtaget?

Dine penge vil tilbagebetaling til den oprindelige konto, hastighed afhænger af den konto, du har.Hvis du stadig ikke får dine penge i 3 dage, bedes du kontakte os, vil vi spore det for dig.

4. Kan jeg annullere min ordre?

Du kan annullere ordren og modtage en refusion, når ordren ikke er blevet udstedt.Når ordren er sendt, kan den ikke annulleres, fordi det allerede er i transit!

5. Kan jeg returnere/ombytte varer?

Ja, du kan altid returnere varen til os og få refunderet i 7 dage efter du modtager pakken.Men du er nødt til at betale for shipping gebyr.Fordi shipping gebyr er ikke billige.Kontakt os venligst, vi vil arbejde på en bedre måde.

Tags: cykling-shirt grønne mand, cycl, bike handske, cykling gruppe, team samlede, kaptajn cykling sæt, bike jersey, cykel tøj, sunweb, cyklus mænd

Sæson Sommer
Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
Materiale Polyester,Elastan,Lycra
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer 038
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Mærke JUMBO VISMA
Køn MÆND
Lynlås Længde Fuld
Bukser Af Materiale 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex
Type Trøje Sæt
Ærme Størrelse korte ærmer
Trøjer Materiale 100% Polyester
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg

Skriv en anmeldelse

2021 ROT SUNWEB pro Radfahren tragen Fahrrad jersey Fahrrad clotheing herren sommer team Radfahren Trikots sunweb cykling

2021 ROT SUNWEB pro Radfahren tragen Fahrrad jersey Fahrrad clotheing herren sommer team Radfahren Trikots sunweb cykling

Vi har størrelse 6XL, Hvis du har brug for 6XL, bedes du placere en ordre til 5XL og bemærk, 6XL, i den rækkefølge. Du kan efterlade en kommentar i den rækkefølge, Som jersey XXL og shorts XL Velkommen grossist og dropshipping. 1. Jersey Cuff 2. shorts cuff 3. Sort gummi hoved fuld længde lynlås 4. Underarm er polyester åndbar mesh 5.

Relaterede varer