Tegnefilm Trykt Mænd Casual Sko Mode Lav Top Sort Komfortabel Sneakers til Mænd Anime Par Trendy Sko Sneakers 2020

Nyhed

kr107.15

/ kr164.84

På lager

Kære venner, tak fordi du besøger vores butik.Da de sko, du kigger på, er lavet i Kina, størrelsen af de sko kan variere fra den størrelse, som du er vant til.Venligst omhyggeligt vælge størrelsen af din sko efter størrelsen diagram.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Det er min hæder, som du fortsætte med at finde på noget spændende i vores butik.

( Mænd AMERIKANSKE Størrelser er Forskellige fra Kvinder AMERIKANSKE Størrelser, så vælg den størrelse i henhold til din fods længde er)

Mænd Sko Størrelse Chart

Bemærk:

Vælg den størrelse i henhold til din fods længde, ikke sko, længde , Størrelse Diagram kan hjælpe dig med at løse 90% af størrelsen valg af problemet.

Hvis foden er tyk og bred , du kan vælge en enkelt størrelse større ;

Hvis foden er smal og tynd , kan du vælge en størrelse mindre .

Hvis du ikke klart, hvordan man skal vælge, er du velkommen til at kontakte os.Det ville være bedre du venligst fods længde, i den rækkefølge .

De sko, vi sender, Kinesiske størrelser, Størrelsen tag af sko vis Kinesiske størrelse, ikke euro eller US størrelser .

Produkt Beskrivelse:

Tegnefilm Trykt Mænd Casual Sko Mode Lav Top Sort Komfortabel Sneakers til mænd Anime Par Trendy Sko Sneakers 2020

Package og Forsendelse

Om Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Vær venlig ikke hush til at efterlade os en negativ feedback, hvis du ikke er tilfreds med de ordrer, men lad os en chance for at løse det for dig.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Om Billedet

Forskel i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion i det lys, baggrund, osv.Hvis du imidlertid mener, at de elementer, der modtages, i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en tilbagevenden er mulig.

Om Forsendelse

Efter betaling af din ordre, vil Vi sendte den pakke inden for 3 hverdage, undtagen Helligdage.Om shipping tid, er du nødt til at tjekke på forhånd, for at få oplysninger om leveringstiden for dit land.

Om At Vende Tilbage

I tilfælde af defekte produkter eller forkerte varer, som du fik, vil vi gensende eller refusion til dig.

Kunder skal inspicere alle elementer ved modtagelsen, og underrette os inden for 2 hverdage, hvis noget mangler eller er beskadiget.Vi vil ikke refundere shipping gebyr på afkast, der er ikke-defekt.

Inden for 14 dage efter modtagelsen, kan du returnere varen.Købere er ansvarlige for shipping gebyr for at returnere varen.

Om Skat

Er du udsat for de indførte afgifter, udgifter til told, som måske er pålagt af din lokale brugerdefinerede office.Vi er ikke i stand til at informere dig, det skyldes gebyr, da det er forskellige fra lande og emner .

Modtager Adresse

Skriv dit fulde navn og husnummer i din leveringsadresse, når du afgiver en ordre, fordi Rusland har en ny regel nu, post office vil ikke sende pakker til dig, hvis du ikke skriver deres fulde navn.Endelig har vi ikke kan påtage sig ansvar.

Hav en dejlig dag!

Tags: formel sko mænd oprindelige, somar sko mænd, ins mode sko, mænd sko, herre sneaker 2020, casual sneaker, flyknit vapormax, sko, mode mænd, mænd muldyr sko

Sko Type Grundlæggende
Par Trendy Sko Sneakers hombre zapatillas
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Lukning Type Lace-Up
Tegnefilm Trykt Trendy sko
Ydersål Materiale Gummi
Funktion Slidstærk
Sæson Forår/Efterår
farve Sort Hvid
herre casual sko Komfortable Sneakers
Navn På Afdeling Voksen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Type Cartoon Animation
Lining Materiale PU
Øvre Materiale Kunstig læder
mænd sneakers 2020 sko mænd sneakers
Afslappet Mænd Sko Sneakers 2020
Element Type casual shoes
Vinter sko mænd skind sneakers
Indersål Materiale EVA
Mærke X
fashion shoes for men Lav Top mænd sko
høje sneakers til mænd Varm Afslappet Mænd
Åndbar Casual anime tegnefilm sko
Model-Nummer H66 sko casual

Skriv en anmeldelse

Tegnefilm Trykt Mænd Casual Sko Mode Lav Top Sort Komfortabel Sneakers til Mænd Anime Par Trendy Sko Sneakers 2020

Tegnefilm Trykt Mænd Casual Sko Mode Lav Top Sort Komfortabel Sneakers til Mænd Anime Par Trendy Sko Sneakers 2020

Kære venner, tak fordi du besøger vores butik.Da de sko, du kigger på, er lavet i Kina, størrelsen af de sko kan variere fra den størrelse, som du er vant til.Venligst omhyggeligt vælge størrelsen af din sko efter størrelsen diagram.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Det er min hæder, som du fortsætte med at finde på noget spændende i vores butik. ( Mænd

Relaterede varer